Bir önceki/Geri tip tailer

30 adet yeni Krone HP perdeli treyler

Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanan AB hareketlilik paketinde alınan kararlara çevresel gaz emisyonlarını azaltma hedefimize ulaşmak için yeni ekipmanlara 50 milyonun üzerinde yatırım yapıyoruz.

İki ayrı yükseklik ayarı, Kuzey Avrupa ve uluslararası taşımacılık arasında kolayca geçiş yapabilmek için gerekli esnekliği sağlıyor.           

Bu yatırımlar arasında biyodizel ile çalışan treylerler ile gemi ve trenle gönderilebilen taşınabilir (huckepack) treylerler yer alıyor.

Treylerlerin iki ayrı yükseklik ayarı mevcut; en düşük ayarda toplam 4 m yükseklikle Avrupa standardına, toplam yükseklik 4,15 m’ye ayarlandığında ise Norveç, İsveç ve Finlandiya standardına uyum sağlanmış oluyor.

İki ayrı yükseklik ayarı, Kuzey Avrupa ve uluslararası taşımacılık arasında kolayca geçiş yapabilmek için gerekli esnekliği sağlıyor. Daha yüksek olan ayarın iç yüksekliği 290 cm’dir ve treylerlerde tam yüklü haldeki yükseklik için üst profili yükseltme işlevi bulunmaktadır. 30 adet treyler siparişi, son teslimatı Şubat 2022'de yapılmak üzere 3 parti halinde teslim edilecek olan toplam 70 treylerin ilk partisini oluşturuyor.

Collicare Logistics ayrıca yük taşımacılığını kara yolundan deniz ve demir yoluna taşımak için de büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor.