Bir önceki/Geri Latvia

Baltık Bölgesi’ne uzanan ColliCare Riga’da (Letonya) bir satış ofisi açtı

ColliCare ve müşterileri açısından Baltık bölgesi büyük öneme sahiptir ve ColliCare 2015 yılından bu yana Litvanya'da Vilnius, Klaipeda ve Kaunas şehirlerinde faaliyet göstermektedirler.

ColliCare Letonya, 2020 yılında operasyonel bir departman olarak kurulmuştu.

Bu ilkbaharda ColliCare Letonya, Baltık bölgesinden ithalat veya ihracat yapan müşterilerine daha da iyi çözümler sunabilmek amacıyla Riga'da açtığı bir satış ofisi ile büyümesini sürdürüyor.

Letonya departmanının odağında; Baltık ve Kuzey Avrupa Bölgeleri, Birleşik Krallık ve İskandinavya arasındaki kara ve kısa deniz hizmetleri yer alacak.

Letonya'da görev yapacak ekip, her ikisi de lojistik alanında önemli bir deneyime sahip Genel Müdür Maxims Smirnovs ve Satış Müdürü Anastasija Vitkovska'dan oluşmaktadır. Riga'daki ofiste yönetici ve operasyonlar dâhil olmak üzere toplamda altı kişi çalışmaktadır.

Bugün Baltık Bölgesindeki ColliCare müşterileri, Kuzey Avrupa ülkelerindeki mobilya zincir mağazaları ile inşaat ve sanayi alanındaki şirketlerden oluşmaktadır. Satıcı yönetimi ve satın alma siparişi takibine yönelik BT sistemleri gibi kuruluşa özel çözümlerin, Baltık ve Asya Bölgelerinden ithalat yapan müşterilere yönelik benzersiz satış noktaları olduğu görülmüştür. Bir topluluk olarak ColliCare’in yıllık ortalama büyüme oranı %20 olup daha fazla genişleme planları bulunmaktadır.

Yan kuruluşu olan Viasea Shipping aracılığıyla sağladığı kısa mesafeli esnek deniz sistemine erişim sayesinde ColliCare Letonya, pazar payını artırmayı hedefliyor.

 

 Baltık Bölgesi İş Geliştirme Müdürü Bjørn Erik Valldal “Piyasa bir süredir kesintiye uğramış tedarik zincir süreçleriyle baş etmeye çalışıyor. Buna yanıt olarak pek çok imalatçı ve lojistik operatörü, Baltık bölgesinin riskleri çeşitlendirmek için iyi bir alternatif olduğunun farkına varacaktır. Letonya'daki hizmetlerimizi güçlendirerek, pazardaki bu değişiklikleri takip edebilecek bir konumda olacağız." diyor. 
Bjørn Erik Valldal
Bjørn Erik Valldal

 

 

ColliCare Letonya hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın