Bir önceki/Geri Green leaves

Bilime Dayalı Hedef ve İklim Eylem Günü

Çevresel katılım ColliCare için önemlidir; Bilime Dayalı Hedef Girişimi'ne olan taahhüdümüzü duyurmaktan gurur duyuyoruz. 1,5° hedefini amaçlayan emisyon azaltma planlarımızı oluştururken gözümüz yükseklerde.

Tüm çalışanlarımızın katılımını sağlamak üzere, bu Cuma günü gerçekleştireceğimiz İklim Eylem Günü etkinliğiyle taahhüdümüze odaklanıyoruz.

Taahhüdümüzün duyurulmasıyla birlikte, diğer işletmeleri de daha yeşil bir gelecek için bu girişime katılmaya davet ediyoruz.
 

With the announcement of our commitment, we are also calling other businesses to join the initiative for a greener future.
 

Bilime Dayalı Hedef

Bilime Dayalı Hedef Girişimi aracılığıyla bilime dayalı bir hedef belirlemeyi taahhüt ettik.

ColliCare; BM kuruluşları, iş dünyası ve sanayi liderlerinden oluşan küresel bir ağ tarafından desteklenen 1,5°C'lik gelecek hedefi doğrultusunda emisyon azaltma hedeflerini belirlemeleri için şirketlere yönelik bir acil eylem çağrısına yanıt veriyor.

Burada ColliCare’in Bilime Dayalı Hedef girişimine katılımına ilişkin daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Bilime Dayalı Hedef Girişimi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

İklim Eylem Günü

Önümüzdeki Cuma, yani G20'nin iklim konferansını gerçekleştirmesinden bir ay önce. Bu bağlamda 15 Ekim Cuma günü #ClimateActionDay (#İklimEylemGünü) etkinliği yapılacaktır.

ColliCare, daha yeşil bir geleceğe katkıda bulunmak için her birimizin neler yapabileceğine odaklanan bir bilgilendirme kampanyasıyla bu günü ofislerinde kutluyor.

 

Sonnie Førrisdahl

Sonnie Førrisdahl

Sustainability Manager