Bir önceki/Geri IMG_5565 biogaslastbil

Biyogazla çalışan kamyonlar

ColliCare Logistics, sürdürülebilir bir gelecek için çevresel taşımacılıkla farklı tasima modulleri ve yakıt alternatifleriyle hizmet verir. Bizim için, daha yeşil bir gelecek ve sürdürülebilir taşımacılık hizmetleri için müşterilerimizle birlikte çalışmak çok önemlidir.

Gemi , tren ve biyogazla çalışan karayolu araçlarımız ile daha çevre dostu alternatif taşıma modelleri sunuyoruz . Gelecekte, tüm tedarik  zinciri için taşımalarımızı sürdürülebilir yeşil olarak sunabileceğiz ,bu bağlamda "Son Mil"in de yeşil olması bizim için çok önem taşıyor. 
İlkbaharda, ilk elektrikli tren servisimiz , İsveç Skaraborg'daki terminale daha fazla yük taşıyabilmek adına İtalya'daki Cremona'daki terminalden yola çıkıyor. Ek olarak, trenimizin içindeki yükler için artık geleneksel karayolu taşımacılığımızı biyogazla çalışan kamyonlarla yapmak adına yatırım yapıyoruz.
Mevcut filomuz içinde elektrikle çalışan araçlarımız var. "LBG" araç gazıyla çalışan ilk dört Scania kamyonumuzu servise sokmamızın gururunu yaşıyoruz. Kamyonlarımızın çoğu, Scania'dan teslimatla 1. Çeyrek boyunca yollarda olacaktır.

Yeşil dönüşüm hem müşterilerimiz hem de bizler için önemlidir. Başlangıç aşamasında 10 kamyon sipariş ettik ve mevcut ilk 4 biyogaz ile çalışan kamyonlarımıza müşterilerden gelen talep oldukça fazla. Daha çevre dostu ulaşım seçenekleriyle daha sürdürülebilir bir gelecek için müşterilerimizin projemizi takdir etmesi harika. - Yurtiçi Ürün Müdürü Kenjiro, diyor.

Siz de nakliyelerinizde daha yeşil bir dönüşüm için projemizin bir parçası olmak ister misiniz? Ve daha yeşil bir gelecek için daha çevre dostu ulaşımla dünyamıza katkıda bulunmak istermisiniz ? Bize Ulaşın!