Bir önceki/Geri 20221126_ColliCare15-1329_cover

ColliCare 15 Yaşında

ColliCare Logistics bu hafta sonu 15. yaş gününü Polonya'nın Sopot kentinde düzenlenen büyük bir parti ile kutladı. Tüm personelin davet edildiği bu kutlamada 13 ülke departmanının 11'inde görev yapan şanslı personel de yer aldı.
Büyük bir büyüme ve gelişmenin sağlanmasındaki gayretleri ve müşterilerimiz için harika lojistik çözümler ürettikleri için çalışanlarımızı tebrik ediyoruz.

ColliCare; karayolu, denizyolu, demiryolu ve hava taşımacılığı, 3PL, depolama ve e-ticaret alanlarında faaliyet gösteren yenilikçi bir lojistik hizmetleri sağlayıcısıdır.

ColliCare, 2007 yılında Norveç'in Moss kentinde küçük bir lojistik sağlayıcı olarak hizmet sunmaya başladığında ağırlıklı olarak Hollanda'da çift yönlü taşımacılık yapıyordu. Oysa bugün dünyanın 13 ülkesinde ColliCare ile karşılaşabilirsiniz; bu hizmetin başka ülkelerde de sunulacağı konusunda size söz veriyoruz!

En önemli gücümüz çalışanlarımızdır. Lojistik zincirinin her alanında güçlü uzmanlığımızla müşterilerimiz için akıllı çözümler bulma konusunda ustayız.

Hep birlikte elde ettiğimiz başarılar için tüm çalışanlarımıza tekrar çok teşekkür ederiz!