Bir önceki/Geri DSC_0170

ColliCare - Finlandiya pazarındaki yeni lojistik ortağınız

ColliCare, şimdi Finlandiya'nın Vaanta şehrinde kendi ofisi ile kurulduğunu duyurmaktan gurur duyuyor. ColliCare, bu yeni departmanla şimdi tüm İskandinav ülkelerini kapsıyor, nakliye ve lojistik hizmetleri sunuyor.

ColliCare grubu, 2017'de % 30'a yakın bir ciro artışı ile muazzam bir büyüme göstermiştir.

ColliCare, Nordic, Baltık, Avrupa ve Uzakdoğu üzerine odaklanan 11 ülkede kendi ofisleri ile hizmet veren, Norveçli, orta ölçekli özel sektöre ait bir lojistik operatörüdür.

Finlandiya'daki bu yeni ofisimizle birlikte, İskandinav ülkelerinin tamamında müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve hizmet taleplerini karşılamış olacağız. ColliCare, başından beri müşterilere yenilikçi ve akıllı lojistik hizmetleri sunarak, içinde bulunduğu pazarına büyük bir fayda sağlamaya devam etmektedir.Halhazırda İskandinavya'nın en büyük ithalatçı ve lojistik alıcılarından bazılarını müşteri listesinde barındırmaktadır.
 
Müşterilerimizin İskandinavya’da dağıtım çözümleri taleplerine karşılık vermek ve ihtiyaçlarını desteklemek için Finlandiya'da kendi ofisimizi açmaya karar verdik. Görüşümüze göre ve ayrıca pazar araştırmalarına dayanarak, Finlandiya piyasasında ColliCare'in lojistik hizmet sağlayıcısı olarak yerimizin olduğuna inanıyoruz "diyor ColliCare CEO'su Knut Sollund. "-
 
Finlandiya, sadece İskandinavya dağıtım çözümlerine odaklanmak açısından değil, aynı zamanda işimizin hızla büyüdüğü Baltık bölgesine olan yakınlığı açısından da önemli. Bu bölgede geniş bir network ağıyla birlikte rekabetçi hava ve deniz taşımacılığı çözümlerimizi sunmak ayrıca önem arzetmektedir " diye ekledi Mr.Sollund.


ColliCare Finlandiya, taşımacılık ve lojistik sektöründe 30 yıllık operasyon ve satış tecrübesi ile Marko Pirinen tarafından yönetilecek. Kendisine Müşteri Hizmet Müdürü Sari Attila destek verecek.
 
ColliCare Finlandiya, devlet destekli büyük  lojistik şirketleri yerine müşteriler için bir seçenek olarak sunulmuştur. Finlandiya'da çok az sayıda şirket, benzersiz bir portföy ve esnek hizmetler ile Ulusal / Uluslararası hizmetleri rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır. Kişiye özel ve esnek bir hizmet anlayışımız mevcut. ColliCare, işi yenilikçi bir şekilde yapar "diyor ColliCare Finlandiya Genel Müdürü Marko Pirinen.

Lojistik pazarındaki büyük aktörler arasında daha küçük bir oyuncu olmak ColliCare ve müşterileri için bir başarı faktörü olarak ortaya çıkmıştır. Müşteriler, daha kolay ulaşılabilir irtibat kişileri ve ihtiyaçlarına göre hazırlanmış lojistik çözümleri talep etmektedir.