Bir önceki/Geri ColliCare_Logistics_opens_office_in_Poland_Gdynia_Editorial_Use_Only

ColliCare Logistics ofisi Polonya’da açılıyor

ColliCare Logistics olarak önemli uluslararası pazarlara açılmaya devam ediyoruz. Yeni yılın başında Polonya Gdynia'da yeni bir ofis açtık.

Gdynia şehri, Asya, Avrupa ve İskandinavya arasındaki önemli bir uluslararası ticaret ve lojistik noktasıdır. Sunduğumuz lojistik çözümleri, bu konuma ve olanaklara tamamen uyumludur.

Polonya'daki ColliCare ofisi, rekabetçi nakliye çözümleri sunarken aynı zamanda daha iyi çevre koruması için de bir alternatif olacaktır. Daha çevre dostu lojistik çözümlere odaklanıyoruz. Örneğin, bir konteyneri Polonya'dan Norveç’e kadar dorseli bir çekiciyle taşımak yerine deniz yoluyla taşıyarak karbondioksit emisyonlarını %71'e kadar azaltabiliriz.

CC - statistics green Poland - Norway - in Engl.jpg

 

En çevre dostu çözümlere odaklanarak Polonya'da deniz yolu, demir yolu ve karayoluyla taşımacılık ve multimodal taşımacılık hizmetleri sunacağız. Aslında Avrupa’da kısa deniz bağlantıları olan bir taşımacılık ağı halihazırda bulunmaktadır; bu ağı aşağıdaki haritada görebilirsiniz.

ColliCare_Poland_short_sea_routes (2).png

 

Polonya'daki ekibimiz müşterilerimize gümrük işlemlerinde de destek olacaktır. Bu, özellikle Polonya ile Norveç arasında olmak üzere, aynı zamanda Avrupa Birliği dışındaki diğer ülkeleri de kapsayan lojistik ağının çok önemli bir parçasıdır.

 

Polonya’daki ColliCare ekibinin tüm üyeleriyle tanışın. Kendileri sorularınıza yanıt vermek için hazır.

Size Polonya'daki yeni Genel Müdürümüz Jesper Hansen'i tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Jesper’in şimdiden Polonya'yı ve pazarı çok iyi bilen ve o bölgenin insanı olan 3 deneyimli meslektaşından oluşan yeni bir ekibi var. Bu yeni ekip, yeni ve mevcut iş ortaklarımızla ilgilenmeye hazır.

 

cdkp-457-2.jpg
 

Jesper Hansen, Polonya Genel Müdürü

Polonya pazarını uzun yıllardır takip ediyor ve çok iyi tanıyoruz. Polonya ekonomisi dinamik bir gelişim gösteriyor ve bizce parlak bir gelecek vaat ediyor. Polonyalı müşterilerimizle olan uzun süreli iş birliğimizi, esas olarak Norveç’teki merkezimiz düzeyinde gerçekleştiriyoruz. Şimdi, Polonyalı müşterilerimize daha kolay ulaşabilmek, Kuzey Avrupa bölgesine ve tüm dünyaya çevre dostu modern taşımacılık çözümleri sunmak amacıyla Gdynia'daki yerel uzmanlarımızdan oluşan ekibimizi kuruyoruz.

 

Ayrıca, Polonya pazarını çok iyi tanıyan, deneyimli bir Satış Müdürü olan Piotr Kaleńczuk'a hoş geldin diyoruz.

 

Piotr Kalenczuk.jpg
 

Piotr Kaleńczuk, Satış Müdürü

Uluslararası ColliCare ekibine katıldığım için çok mutluyum. Taşımacılık çözümlerimizin Polonya pazarı tarafından takdir edileceğine inancım tam. Polonya’daki yeni şubemiz, ColliCare Group'un değerli, önemli ve güvenilir bir parçası olacak. Şu anda, Polonyalı müşterilerimize yönelik yerel uzmanlardan oluşan ekibimizi kuruyor ve bu ekiple İskandinav ülkeleri ve tüm dünyaya çevre dostu modern taşımacılık çözümleri sunuyoruz


 

Yeni ofisimizin konumu Gdynia limanına yakın olacak. Polonya için güvenilir lojistik çözümleri mi arıyorsunuz?  Bize ulaşın!

Piotr Kaleńczuk

Piotr Kaleńczuk

General Manager Poland