Bir önceki/Geri Baltic Container Terminal Gdynia

İngiltere ve Avrupa kara kıtasından sundugumuz daha yeşil lojistik çözümleri

Müşterilerimiz için her zaman daha yeşil lojistik çözümler geliştirmeye çalışıyoruz. Odak noktamızda kısa deniz taşımacılığı var.

Nakliye hatlarından bağımsız olduğumuz için, Avrupa'da çok çeşitli kısa deniz olanakları sunabiliyoruz.

Hem güney hem de kuzey İngiltere, Baltıklar, Polonya, İspanya, Portekiz ve Hollanda'dan, bağlantılı seferler ve uygun fiyatlar sunabiliriz.

Kendimizi müşterilerimize daha sürdürülebilir lojistik çözümler sunmaya adadık. CO2 emisyonlarını azaltmak için yükleri karayolundan hem denize hem de demiryoluna kaydırmaya çalışıyoruz. Kısa deniz yollarında sabit yer ve ekipman kapasitesi sunabilir ve ardından lojistik faaliyetlerinizde daha da fazla CO2 emisyonunu azaltmanıza yardımcı olabiliriz.

Yerel uzmanlık ve hizmetler

Mallarınızın kapıdan teslim alınmasını, deniz veya karayolu ile uluslararası nakliyesini, gümrük hizmetlerini ve tabii ki varış ülkesinde dağıtımını sunuyoruz.

Bir örnek: Immingham'dan Oslo'ya giden deniz yolunda, karayolu taşımacılığına (FTL, FCL yükü) kıyasla CO2 emisyonlarını %85 azaltırsınız.
oslo-imm_CO2_emissions.png

 

Londra'dan Oslo'ya giden rotada CO2 emisyon tasarrufunuz %73 olacaktır.

İyi bir ipucu, standart 13,6 m'lik römorklara (33 euro palet) eşdeğer olan 45' HCPW konteynerleri kullanmaktır.

Hollanda, Baltıklar ve Polonya'dan İthalat

Tüm bu bölgelerden ulaşım ihtiyaçlarınızı deniz yoluyla karşılıyoruz. Bu rotalarda deniz taşımacılığı daha öngörülebilir ve tabii ki emisyonları da azaltıyor. Klaipeda'dan Oslo'ya giden yol yerine denizi seçerek CO2 emisyonlarını %76 azaltırsınız.

Buna göre Gdynia-Oslo güzergahında %71 oranında emisyon azaltılmıs olacaktır .
 

Hollanda – sık seferler

Hollanda Rotterdam'dan, kısa deniz yoluyla haftada iki sefer vardır. Oslo'ya doğrudan varışlar hem Pazartesi hem de Çarşamba günleri olacak ve bu da Avrupa'daki komşu ülkelerden gelen mallar için kısa bir geçiş süresi sağlayacaktır.