Bir önceki/Geri DSC08386 (1)

Norveç'te yeni dağıtım terminali

Artık Norveç'teki müşterilerimize tümüyle kapıdan kapıya olan teslimat çözümü sunabiliyoruz! Üstelik hem işletmelere hem de son kullanıcılara/özel kişilere.

Oslo dışındaki yeni dağıtım terminalimiz ve güçlendirilmiş Eve Teslimat departmanımızla ColliCare, yol boyunca tek ortağınız olabilir. Norveç'te ülke çapında dağıtım ağımız bulunuyor. InNight ve dağıtım gibi hizmetlerin en büyük tedarikçilerinden biriyiz.

Depolama, gümrük hizmetleri, yurt içi ve uluslararası taşımacılık gibi zengin bir hizmet portföyü sunuyoruz. Oslo bölgesinde müşterileriniz varsa sıfır emisyonlu (elektrikli minibüsler) taşımacılık olanağımız da var! Neden işletmenizi çevre dostu bir işletmeye dönüştürmüyorsunuz?

 

Kløfta'daki 11.300 metrekarelik yeni terminalimiz ile ilgili bilgiler

  • Aynı anda 60 kamyon yükleme/boşaltma

  • Dış platformu olan 32 adet yükleme bölmesi

  • Kapalı alanda yükleme ve boşaltma için kapılar

  • Dağıtımı kolaylaştırmak için tüm yükleme yokuşlarında çatılar ve hızlı depolar bulunur

    Oslo'nun güneyindeki Vestby'de bulunan depomuz da genişliyor. 2022'nin sonundan itibaren toplam 37.008 m2 depolama alanına sahip olacağız! Her tür mal için kısa ve uzun süreli depolama imkanı sunacak.
    Her daim kişisel hizmetimize ek olarak, ekspres teslimatlar, grupaj (LTL), parsiyel yükler (LTL), komple yükler (FTL), kamyon taşımacılığı, vinçli kamyon hizmetleri ve şantiye lojistiği ve teslimatları gibi hizmetler de alabileceksiniz.
     
    Teklif almak ya da Norveç ve İskandinav ülkelerindeki olanaklar hakkında görüşmek için hemen bize ulaşın!
     

DSC08386 (1)
DSC08118
ccf-0243_redigert
DSC07938
DSC07957 (1)
Colicare_MatsLind--52861
Colicare_MatsLind--52858
Colicare_MatsLind--52856