Bir önceki/Geri A van der Stek truck driving with a ColliCare container at the Maasvlakte, Rotterdam, Netherlands.

Van der Stek Transport'u satın alarak Hollanda nakliye departmanımızı güçlendiriyoruz

1 Mart 2023 itibarıyla Strijen merkezli bir nakliye şirketi olan Van der Stek Transport'u satın aldığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz

Bu satın alma ile Van der Stek Transport ve ColliCare Logistics arasında uzun süredir devam eden işbirliğini sürdürüyoruz. Şirket, 2011'den bu yana Hollanda'ya ve Hollanda'dan nakliye yapan deniz taşımacılığı müşterilerimize hizmet vermektedir. Satın alma, daha önce Van der Stek Transport tarafından yönetilen mevcut ekipman ve çalışanları, Schiedam, Schiedam'daki ColliCare Logistics ofisinin yönetimine geçirecek. 

Stef Kluiters, director Sea at ColliCare Logistics BV
Stef Kluiters, director Sea at ColliCare Logistics BV

Sea of ColliCare Logistics BV Direktörü Stef Kluiters, "van der Stek Transport ile işbirliğimizi genişlettiğimizi ve hizmetlerini tamamen ColliCare Logistics şemsiyesi altına devrettiğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. "Bu satın alma, pazardaki konumumuzu daha da güçlendirmemizi ve müşterilerimize daha kapsamlı bir lojistik hizmetler paketi sunmamızı sağlıyor."

Van der Stek Transport'un yöneticisi ve sahibi Freek van der Stek, "ColliCare Logistics ile güçlerimizi birleştirmekten ve uzun süreli ortaklığımızı geliştirmekten memnuniyet duyuyoruz" dedi. 1921'den beri Rotterdam, Moerdijk ve Antwerp limanlarına ve limanlarından müşterilere konteyner iç taşıma hizmetleri sağlama konusunda itibar sahibi bir şirkettir .

Van der Stek Transport'un satın alınması, müşterilerimize ve bize, Rotterdam, Moerdijk ve Antwerpen limanlarına gelen veya buradan ayrılan konteynerlerin ön taşıması için ek kapasite sağlıyor.

Deniz taşımacılığı seçeneklerimiz hakkında daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz.