Bir önceki/Geri Trailer at Warehouse

Co2 emisyonlarını azaltıyoruz

Metodoloji ve kanıtlanmış verilerle müşterilerimizle birlikte gerçek emisyonları hesaplayan, geleceğe yönelik gerçekçi hedefler koyan bir yolculuktayız. ColliCare Logistics'te doğru teknolojik çözümü seçmenin ve rotaları yeşil yakıt altyapısının mevcudiyetine göre planlamanın önemini anlıyoruz.

Müşterilerimize hesaplamalar sunuyoruz 

Deneyimli ekibimiz karbon emisyonlarını doğru bir şekilde ölçecek ve raporlayacaktır. Karbon muhasebesi konusunda uzmanız ve EN16258 ve ISO14083 tarafından belirlenen standartlara bağlıyız. Bu standartları kullanarak endüstri düzenlemelerine uyuyoruz ve emisyonları etkin bir şekilde izlemenizi sağlayan güvenilir veriler sağlıyoruz.
Ayrıca, müşterilerimize tedarik zinciri boyunca emisyonlarını takip etmelerinde yardımcı oluyoruz. Karbon ayak izini yakından izleyerek, deniz veya hava taşımacılığına geçerek emisyonların azaltılabileceği veya elektrikli araçlar kullanılarak ortadan kaldırılabileceği alanları belirliyoruz.

Size nasıl yardımcı oluyoruz ve yardımcı oluyoruz?

Gönderiler üzerinde şeffaflık ve kontrol sağlamak için müşterilerimize gönderi bazında emisyon sertifikaları ve ayrıntılı raporlar sunuyoruz. Bu raporlar, müşterilerimizin her gönderinin çevresel etkisini değerlendirmesine, bilgiye dayalı kararlar almasına ve emisyon azaltmadaki ilerlemeyi takip etmesine olanak tanır.

Teknolojik seçim ve rota planlama

Uzmanlarımız, doğru teknolojik çözümü seçmenin ve rotaları yeşil yakıt altyapısının mevcudiyetine göre planlamanın önemini anlıyor. Belirli gereksinimleri değerlendirmek ve müşterilerin sürdürülebilirlik hedefleriyle uyumlu en uygun teknolojileri ve rotaları önermek için müşterilerimizle yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Yeşil yakıt altyapısındaki en son gelişmelerden haberdar olarak, müşterilerin en alakalı bilgilere erişmesini sağlıyoruz.

Altyapı ve tedarik zinciri yönetimi

Ekibimiz, müşterilere tüm Avrupa ülkelerindeki alternatif yönergeler ve altyapı kullanılabilirliği hakkında bir genel bakış sunar. Şarj istasyonları, biyogaz/biyoyakıt dolum istasyonları ve diğer altyapı gereksinimleri gibi faktörleri analiz ederek, müşterilerimize verimliliği en üst düzeye çıkaran ve çevresel etkiyi en aza indiren taşıma rotaları tasarlama ve optimize etme konusunda yardımcı oluyoruz.

Lorem ipsum
First Last