Bir önceki/Geri Traffic manager to Gothenburg | ColliCare Sweden

Yeni ofisimizi Jönköping’de açıyoruz

Ekim'den itibaren Jönköping'de bir ofis açarak İsveç ve Kuzey Avrupa bölgesindeki büyümemizi sürdürüyoruz. Jönköping'deki ofisimiz ColliCare Logistics AB'nin bir parçası olacak ve Kuzey Avrupaiçerisindeki taşımacılık çözümlerine odaklanacak. ColliCare Group'un halihazırda Norveç, Danimarka ve Finlandiya'da Kuzey Avrupa ofisleri bulunuyor.

İsveç'teki Gelişimimiz

İsveç ‘te 2021 yılının ilk yarısında, 2020'ye kıyasla %50'lik bir büyüme yaşadık. 2021 tahminimize göre, yılı 310 milyon SEK'lik başarılı  bir sonuç ile kapatacağız. İsveç'te şu an 42 çalışanımız var; yolculuğumuz İsveç’te açacağımız yeni departmanlarla sürecek.

Bu yılın başlarında Sundsvall'da üç çalışanımızın görev yaptığı bir ofis açtık. Sundsvall'daki ana odak noktamız yurt içi çözümler, ancak burada diğer taşımacılık hizmetlerini de gerçekleştiriyoruz. Göteborg ofisimiz de bu yaz yeni binasına taşındı.

Bu yılın başlarında mobilya zinciri Mio, Baltık bölgesinden İsveç'e ve doğrudan tüm mağazalarına ulaşacak taşımacılık çözümleri konusunda bizimle anlaşma imzaladı. Diğer büyük müşterilerimizden biri olan Jula ile de birlikte, bu girişim, perakende sektörüne yönelik çözümlerimizin başarısını gösteriyor.

Kuzey Avrupa pazarında yüksek kalite ve deneyim sunan esnek ve özelleştirilmiş lojistik hizmeti  arayanlar için doğal bir tercih olmak istiyoruz. Sunduğumuz hizmetler arasında deniz, hava, demiryolu ve karayolu vasıtasıyla ithalat ve ihracat yer alıyor.

Kuzey Avrupa İçerisindeki çözümlere odaklanıyoruz

Jönköping'deki yeni ofisimizin yöneticisi Mats Lindahl. Buradan önce en son Agility'de Ürün Yöneticisi olarak görev aldı. Jönköping'deki ekibin geri kalanı, üçü de lojistik alanında uzun deneyime sahip olan ve Agility'de Kuzey Avrupa içi trafiği etkin bir şekilde düzenleyen Greger Szepesvari, David Bergström ve Marie Lagerström'den oluşuyor. Uzun yıllardır Norveç'te ve ülke içi dağıtım departmanlarında bizimle yakın bir şekilde çalışıyorlar.

Jönköping'deki ekip, Kuzey Avrupa dağıtım organizasyonlarında  uzun ve köklü bir deneyime sahip, üçünün de ColliCare'de bizimle çalışmayı seçmesi gerçekten heyecan verici.

Jönköping'deki ekip, ColliCare Logistics Group'un bir parçası olmayı dört gözle bekliyor. Kuzey Avrupa pazarında daha da etkin ve özelleştirilmiş dağıtım sunmamıza olana tanıyan geniş ağımızı kullanmamızı sağlıyor. - Mats Lindahl, Ürün Yöneticisi, ColliCare Logistics AB.

svenskene gruppebilde6.jpg
Fotoğraf: solda Greger Szepesvari ve sağda Mats Lindahl

 

Mats ve ekibini Agility ve Norveç’teki şirketimiz ile yaptığımız dağıtım ağı iş birliği sayesinde birkaç yıldır tanıyoruz. Bu yüzden üçünün de ekibimizde yer alması oldukça ilham ve heyecan verici. Kendimizi son derece güvende hissetmemizi ve yeni bir iş alanına odaklanmamızı sağlıyor. Bu sonbaharda ofisimizde hizmet vermeye başlamak için sabırsızlanıyorum. - Micke Kristiansson, Genel Müdür, ColliCare Logistics AB

Adresindeki web sitemizi de ziyaret edebilirsiniz. www.collicare.se

 

Micke Kristiansson

Micke Kristiansson

General Manager Sweden Gothenburg