Bir önceki/Geri Groningen

ColliCare Logistics ve Belga International Transport güçlerini birleştiriyor

ColliCare Logistics, Roden (Drenthe, Hollanda) merkezli Belga International Transport'u satın aldı. Artık personel ve operasyonla ilgili tüm faaliyetler 1 Ekim'den itibaren ColliCare Logistics bünyesinde gerçekleştirilecek. 

Belga International Transport, kuruluşu 1928 yılına kadar uzanan bir aile şirketidir. Bu şirket, Hollanda ile Birleşik Krallık arasında gerçekleştirilen lojistikte uzmanlaşmıştır. Şirket alımı kapsamında hem personel hem de müşteriler için süreklilik güvencesi verilmiştir. Her iki firmanın tecrübesini bir araya getirerek tüm hizmetlerimizi güçlendireceğiz.

ColliCare Logistics birkaç yıldır kendi gümrük departmanını kullanıma sunuyordu. 2020 yılının başından beri Birleşik Krallık ile ilgili gümrük sorunlarına da el atmıştık. Brexit sonrası Belga International Transport şirketinin hizmetlerini güçlendirmek amacıyla Genel Müdür Jan Belga, aile şirketini Eylül 2021'de ColliCare Logistics'e satmaya karar verdi.

Birleşik Krallık çıkışlı ve varışlı lojistikle ilgili hızla değişim gösteren pazar, beraberinde çeşitli zorluklar da getiriyor. Bu devralma sürecinde, müşteri ve çalışanlarımıza ileriki dönemler için süreklilik güvencesi verebiliyoruz.

Jan Belga, Belga International Transport Genel Müdürü

 

ColliCare Logistics, Birleşik Krallık çıkışlı ve varışlı lojistikle ilgili hizmetlerini ek bilgi ve kamyon-treyler kombinasyonları sayesinde genişletiyor. Belga International Transport'un faaliyetleri, 1 Ekim 2021 tarihinden itibaren ColliCare Logistics adı altında her iki şirketin çalışanları tarafından koordine edilecek. Günlük operasyonların koordinasyonu, Groningen merkezli ColliCare Logistics ofisinden sağlanacak. Genel müdür Jan Belga bu çalışmalarda yer alacak ve 1 Ekim'den itibaren ColliCare Logistics ekibinin bir parçası olacak.

Belga International Transport ile uzun süredir sürdürdüğümüz işbirliğinden sonra güçlerimizi birleştirme kararı, bizim için mantıklı bir adımdı. Birlikte, Birleşik Krallık çıkışlı ve varışlı kargo akışlarına yönelik genel bir lojistik hizmet paketleri sağlayıcısı olarak konumumuzu güçlendireceğiz.

Frits Potze, ColliCare Logistics BV Genel Müdürü