Bir önceki/Geri cos-006-3

ColliCare Stavanger'da yeni bir departman daha açtı

ColliCare’nin Norveç’teki büyümesini desteklemek ve yeni bir pazara girmek için ColliCare, Norveç'in Batı Kıyısı’nda bir satış ve operasyon departmanı kurdu.

ColliCare Projects & Logistics AS departmanı, denizcilik sektörü, petrol ve gaz, enerji, su ürünleri yetiştiriciliği, altyapı, decom ve diğer proje odaklı endüstriler için lojistik hizmetlerine odaklanacak. Aynı zamanda, özellikle batı Norveç'teki pazar için, dağıtım, deniz, kara, demiryolu ve hava yoluyla ithalat / ihracat gibi ColliCare hizmetlerini de muşterlerine sunacak .

“Yetenekli bir ekiple birlikte yeni bir pazara giriyoruz. Bu departmanın ColliCare grubu için güçlü bir varlık olacağından eminiz ve yüksek kalitede yeni hizmetler geliştirmek için sabırsızlanıyoruz ”
Knut Sollund ColliCare Lojistik CEO .

ColliCare Projects & Logistics Georg Skivik Moltu tarafından yönetilecek ve Kjetil Nerland , Ticari ve Operasyonel Müdürü, ile Projeler ve Lojistik hizmetlerinde birlikte çalışacak.

«ColliCare'in yenilikçi olduğu ve daha akıllı çözümlere odaklandığı bilinmektedir. Bu kültür ve düşünce tarzı ile kesinlikle bağlantı kurabiliriz. Stavanger'deki ekip, ColliCare'in daha da büyümesine katkıda bulunmak ve yeni bir markaya uzmanlık ve deneyim katmak için sabırsızlanıyor.

«ColliCare'deki şirket sahipleri ve çalışanlar, şirketi geliştirme konusunda güçlü bir motivasyon ve isteklilik göstermektedir. Şirketin bir parçası olarak sadece birkaç hafta sonra, girişimci bir ruh haliyle ve her zaman fırsatlara odaklanarak birlikte iyi çalışacağımızdan eminim »
Ticari ve Operasyonel Müdürü / Projeler  Özel, Mr.Kjetil Nerland.

Nerland ve Moltu, “ColliCare'de, özellikle Norveç'in Batı Kıyısında ve Proje lojistik çözümlerinde yeni hizmetler geliştirmeye katkıda bulunmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Hem Georg hem de Kjetil, proje odaklı endüstrilerde lojistik için satış, yönetim ve geliştirme konusunda geniş deneyime sahiptir ve Stavanger'deki ekip, petrol ve gaz, projeler, nakliye ve nakliye konularında uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından desteklenmektedir. Tor Kristian Lode ve Geir Atle Haaland dağıtım, karayolu ve denizyolundan sorumlu olacaklar. Ole Kristian Watland ve Trond Dahle, bu yeni departman için ve özellikle Batı Kıyısı'ndaki müşteriler için deniz, hava, ithalat / ihracattan sorumlu olacak. 

ColliCare Stavanger’ın ana hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayın