Bir önceki/Geri rail from China amid green

2021’deki çevre odaklı yaklaşımımız daha çevreci taşımacılık seçenekleri doğurdu

2021’deki çevreci girişimlerimiz dünyaya birçok fayda sağlamasının yanı sıra bize bir Altın madalya, 3 program katılımı ve daha fazla ISO sertifikası kazandırdı. 

Harekete geçip emisyonu azaltmaya ve sürdürülebilir bir dünya yaratmaya katkıda bulunabildiğimiz için hem çok gururlu hem de çok mutluyuz. Hep söylediğimiz gibi:

working smarter to go greener

Çevreci ulaşım yöntemleri

Temel ve günlük çalışmalarımızdan biri, mal taşımacılığını demir yolu ve deniz taşımacılığı gibi daha çevre dostu seçeneklere kaydırmak. Daima daha çevreci taşımacılık yöntemleri sunmayı hedefleyerek müşterilerimize bütçe ve çevre dostu, zamandan kazandıran alternatifler sunmaya çalışıyoruz.

Daha yapılması gereken çok şey var: İş ulaşım yöntemlerini değiştirmekle bitmiyor, çevresel ayak izimizi azaltmak için malların ambalajlama ve konsolidasyon süreçlerini de optimize etmemiz gerekiyor.

 

  Katkımız  
 
Awarded ecovadis gold medal

 

Ecovadis

Hızla büyüyen EcoVadis şu anda dünyanın en büyük ve en güvenilir işletme sürdürülebilirliği değerlendirme sağlayıcısı. Ayrıca bizim CSR’ye olan katkımızı yansıtıyor. Bu yıl Altın madalyaya layık görüldük.

 
science based target program

 


Science Based Target  

ColliCare, emisyon azaltma hedeflerini belirlemeleri için şirketlere yönelik bir acil eylem çağrısına yanıt veriyor. Hedefimiz küresel ısınmanın 1,5⁰C’yi geçmemesini sağlamak. Girişimlerimiz BM kuruluşları, iş dünyası ve sanayi liderlerinden oluşan küresel bir ağ tarafından destekleniyor. Bilime dayalı bir hedef belirlemeye kararlıyız

 
gront-skipsfart program

 


Çevreci dönüşümü destekleyecek 3 program:

Programlar, Norveç’te yürütülüyor olsa sağladıkları bilgi ve deneyimlerle tüm ColliCare kuruluşunu destekliyor.  

Yeşil Nakliye Programı

Bu program, dünyanın en verimli ve çevre dostu nakliye sistemini kurmak için özel kuruluşlar ile devlet kurumları arasında yürütülen bir iş ortaklığı programıdır.

Yeşil Demir Yolu Taşımacılığı Programı

Bu program, artık mecburi hale gelen emisyonsuz taşımacılığa geçişi sağlamak için özel kuruluşlar ile devlet kurumları arasında yürütülen bir iş ortaklığı programıdır.

H2 Yakıtlı Kamyonlar

Hedefimiz, Norveç’e gerekli altyapılarla donatılmış 100 hidrojen yakıtlı kamyon sağlamak.

 

ISO

 

 

Listemize ISO 14001 çevre sertifikasını da ekledik

  • yönetim süreçleri

  • kurumsal yönetim ve destekleyici işlevler

    • İştirakleri izleme ve denetleme dahil temel işletme birimi süreçleri

 

Kapasite artışıyla çevresel gelişim

Collicare - grønne ikoner-01.png

Kapasite artışıyla çevresel gelişim 97 cmb’den 155 cbm’ye, çıkararak CO2 ayak izimizi 155 cbm’lik hareketli zemin sistemlerinde yaklaşık %30 oranında azaltmayı hedefliyoruz!

Kjell Fredrik Garnaas, CDO