Bir önceki/Geri The team from Hydro Aluminium

Hydro Aluminium AS ile işbirliğini geliştirmek

Geçen hafta ColliCare Projects & Special'ın Genel Müdürü Georg Moltu, Hydro Aluminium AS'nin lojistik ekibiyle birlikte Norveç'in batı kıyısına gitti ve Sunndalsøra'daki (adı OCT) Hydro tesislerini ve Ottem-ColliCare Terminalini ziyaret etti.

Yakın işbirliği, açık ve dostane iletişim hatları ve ekip çalışması, ortaklığın başarıya ulaşması için büyük önem taşımaktadır. Hydro'dan katılan lojistik ekibi Silje Rørtveit Holstad, Maren Fossan-Waage, Torbjørn Hetland, Jorunn Fjeld Osborne ve Fernando Scharf'dı!
 
Sunndalsøra'da Hydro, yaklaşık 700 çalışanıyla Avrupa'nın en büyük ve en modern birincil alüminyum fabrikasına sahiptir. Sunndal'da önümüzdeki yıllarda büyük yatırım planları var ve yenileme projeleri fabrikayı daha da modern hale getirecek. Ottem ColliCare Terminali Sunndal'da bulunuyor ve terminal tam kapasite ile çalışıyor, İsveç, Finlandiya, Polonya, Norveç ve Avrupa'daki diğer varış noktalarına giden gönderiler bu terminalimizde elleçleniyor.

Ro Ro.jpg
Sea Cargo

 

Gezi ayrıca, Fernando Scharf ve Jorunn Fjeld Osborne ile birlikte Hydro Aluminium'un Årdalstangen ve Øvre Årdal'daki fabrikalarına bir ziyareti de içeriyordu.

Årdal'da çalışan sayısı 500 civarındadır ve Hydro, Alüminyum üretimine ek olarak burada sektörün önde gelen araştırma merkezlerinden birini işletmektedir.

Årdalstangen'de bir kez daha RoRo Gemisi ile karşılaştık, son varış noktası olan Rotterdam ile daha güneye gitmeden önce Alüminyum yüklüyorduk. Rotterdam'dan Avrupa'ya alüminyum dağıtımı bu şekilde organize edilecek.

Årdal'da İsveçli meslektaşlarımız Robin Dahlen ve Jonas Ankarbranth ile birlikte İsveçli dostlarımız için de ilginç keyifli günler yaşandı .