Bir önceki/Geri Ombruksmaterialer_levert_pa_pa_doren1

Kullandığınız yapı malzemelerini atmayın, yeniden kullanın

Rambøll tarafından geliştirilen ve Yeniden Kullanılabilir Yapı Malzemelerinin arz ve talebini destekleyici özelliklerle dolu bir ağda birleştiren dijital pazar Rehub’la iş birliği yapmaya başladığımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Rehub’ın amacı, inşaat projelerinde yeniden kullanılabilen doğal seçimlere yönelimi artırmak. Kullanıcıların tercihlerini kullanılmış yapı malzemelerinden yana kullanması, yeni malzemeler tercih etmek kadar kolay ve ilgi çekici olmalı.

Yeniden kullanılabilir malzemeler kapınıza kadar geliyor

Lojistik, Rehub’ın yeniden kullanılabilir malzeme dağıtımında karşılaştığı zorluklardan biriydi. ColliCare ile birlikte, taşıma ve depolamada pratik bir çözüm bulmanın yanı sıra paketleme, yükleme ve vinçle boşaltma gibi uygulamalarda yaşanan zorlukların da profesyonelce üstesinden geldiler.

Linn Helland, Collicare hakkında, “Esnek ve kapsamlı çözümlerin değerini bilen bir nakliye şirketimiz olduğu için mutluyuz. Yalnızca bir yükü A noktasından B noktasına taşımakla değil lojistikle ilgili her ihtiyaçla ilgileniyorlar.” diyor.

Proje ve Özel Kargo Genel Müdürü (CC) Georg Skivik Moltu da “Rambøll ve Rehub ile iş birliği yapmaya başladığımız için mutluyuz. Bu iş birliği akıllı ve sürdürülebilir çevresel çözümlere dayanan REHUB konsepti için proje bazlı lojistik çözümlerine dayanıyor.
Proje ve Özel Kargo Proje Yöneticisi Tore Kristensen, sözleşmenin operasyonel sorumlusu ve REHUB ile birlikte proje bazlı olarak maliyet, zaman, sağlık, güvenlik, çevre ve sürdürülebilirlik açısından en uygun çözümlerin bulunmasını sağlayacak.” diyor.
 

Rehub ve Collicare iş birliği hakkında daha fazla bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz   

Norsk byggebraansje ( Norveççe )

MT logistics( Norveççe )

 

Georg Skivik Moltu

Georg Skivik Moltu

Managing Director Projects & Special
Tore Kristensen

Tore Kristensen

Senior freight forwarder and project manager