Bir önceki/Geri IMG_5771-2

Önümüzdeki haftalarda Hindistan için Lojistik Tahminleri

  • Navlun maliyetleri normalden daha yüksek olacak.

  • Yer ve ekipman bulmakta öngörülen sıkıntılar olacak. (ithalat yapılacak ülkeye göre değişiklik gösterebilir)

  • Gümrükleme sürecindeki gecikmeleri veya aksamaları önlemek için, Dolaylı Vergiler ve Gümrükler Merkez Kurulu (CBIC), teminat zorunluluğunu 30 Haziran 2021'e kadar hafifletmeye karar verdi. İşletmeler artık teminat yerine geçerli bir taahhütte bulunabiliyor; fakat bunu 15 Temmuz 2021'e kadar geçerli bir teminat ile değiştirmeleri gerekiyor.  (Rana, May 2021)

Hayati Önem Taşıyan  Tıbbi Malzeme ithalatı

ColliCare Logistics India ihtiyaç ve aciliyet zamanlarında gerekli tıbbi ekipmanın tedarikinde güvenilir ve ciddi bir rol oynamıştır.

Mart ayında hükümet, koronavirüsün ikinci dalgası nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan etti. İşletmeler geçici olarak; sınırlı çalışma ve Kapanma durumuna geri dönerken, ithalat-ihracat tıbbi malzeme ihtiyacında büyük bir artış yaşandı.

Tıbbi ekipman:

  • Oksijen Konsantratörleri. Kandaki oksijen seviyesi düşük olan kişilere, çevredeki havadan oksijen alarak oksijen sağlar.

  • Oksimetreler. Bir kişinin vücudundaki oksijen seviyesini veya başka bir deyişle kalbinizin vücudunuzdaki oksijeni ne kadar iyi pompaladığını kontrol eder.