Bir önceki/Geri 8J5A2408

Solar Norveç'e «yeniden kullanılabilir kutularda « pilot uygulama

Paketlemeye ait kullanım maddelerini azaltmak için Solar Norveç ile işbirliği yapıyoruz ve birlikte Solar Norveç'in ürünlerine uyacak şekilde yeniden kullanılabilir plastik kutular ürettik. Bu kutular, gereksiz tek kullanımlık ambalajlardan kaçınmak için birçok kez yeniden kullanılacaktır. Karton kutuları, Euro paletleri ve palet çerçevelerini değiştirerek sevkiyatları daha verimli hale getiriyoruz .

Solar Norveç'e göre bu durum, daha proje tamamlanmadan büyük bir başarı elde etti.

  • Solar Norveç Nakliye Müdürü Hans-Jørgen Zink, Norveç'te özel yapım plastik kutuları (120x120x120) uygulayan ilk şirketlerden biriyiz ve son derece memnunuz, diyor.

Daha çevreci çözüm

Karton kutuların atıkları ortadan kaldırıldığı için yeni kutular birçok yönden sürdürülebilir. Ayrıca buna ek olarak olarak her palete daha fazla ürün yüklemek için daha fazla alan sağlarlar.

Hem sağlam hem de kullanıcı dostu olan 300 adet plastik kutu üretilmektedir. Plastik kutuların ömrü sona erdikten sonra – geri dönüştürülebilirler.
 

8J5A2488.jpg
Solar Norveç ve ColliCare yeni kutular üretiyor
  • Çeşitlerimizdeki ürünler, nakliye için elverişli olabilecek boyutlara göre değişir. Yeni kutularla ilgili deneyimimiz, taşıyıcı ile kullanım oranının artması ve daha az emisyona yol açmasıdır. Taşıma Müdürü Hans-Jørgen Zink, %100 kullanım elde etmenin zor olduğunu ancak buna yaklaştığımızı söylüyor.

Daha efektif

Yeni plastik kutular aynı zamanda her kamyonun yükleme alanını daha iyi kullanıyor ve bu plastik kutuları kullanarak terminallerimizde önemli ölçüde zaman tasarrufu sağlıyoruz. Daha az yeni kutu kullanıp yükleme yapılarak tüm işlem daha verimli hale gelir ve kutular ayrıca terminallerde daha az yer kaplar. ColliCare Logistics'te Yurtiçi Geliştirme Müdürü olan Sivert Vestre ;  hesaplamalar, önemli bir miktar olan yükleme ve boşaltma işinden %35-40 tasarruf ettiğimizi gösteriyor. 

Halihazırda diğer müşteriler için benzer çözümler arıyoruz